Ons SEO-team voert tijdens het designproces al een onderzoek uit naar relevante zoekwoorden en bepaalt hoe we deze kunnen invoegen op je nieuwe website. We richten daarnaast de code van de website zo in dat hij optimaal leesbaar is voor Google. Ook geven we je gericht advies over hoe je content het beste kunt schrijven zodat Google hier vlot doorheen komt!

 

Jazeker! Wij gebruikt het zeer gebruiksvriendelijke CMS WordPress voor het beheer van de website. We zorgen ervoor dat je zoveel mogelijk zelf kunt aanpassen zonder hulp van developers en we geven je een workshop over hoe je WordPress gebruikt.

 

Ja zeker – Dit is evenetueel mogelijk.

Een moderne website van Imposant is voorzien van een aantal belangrijke punten waar een website tegenwoordig niet meer zonder kan. Zo zorgen wij er allereerst voor dat je website niet alleen goed zichtbaar is op een PC maar ook op mobiele apparaten (mobiele telefoons en tablets). Daarnaast zorgen wij ervoor dat je website SEO vriendelijk is. Dit houdt in dat jouw website goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google en Bing. Het is uiteindelijk natuurlijk wel de bedoeling dat je website bezoekers trekt.

We bepalen eerst samen met jou de social strategie. Met welke content gaan we je doelgroep inspireren? Ligt de nadruk op bereik of op performance? Vervolgens bouwen we een campagne op basis van onze best-practices.

 

In de strategie leggen we de doelstellingen vast, zoals de maximale kosten per conversie. Zo komen we er snel achter welke campagnes niet winstgevend zijn en welke campagnes wel bijdragen aan het succes.

 

We beginnen elk project met een kickoff-sessie, waarbij we jou en je collega’s uitnodigen om te brainstormen. Tijdens onze samenwerking brengen we graag bedrijfsbezoekjes om ons je bedrijfscultuur eigen te maken.

 

Imposant biedt bedrijven de voordelen van alle online marketingdiensten onder één dak. We geloven namelijk in de synergie van alle specialismen. Onze designer komt bijvoorbeeld tot een beter presterende website door de samenwerking met onze developers en copywriters. We kunnen je branding vlekkeloos doorvertalen naar je videos omdat we ook videoproducers in huis hebben.

 

Wij zien feedback niet als kritiek op ons werk. Integendeel, het is een essentieel onderdeel van ons creatief proces. Feedback zorgt ervoor dat we het eindresultaat behalen waar we allemaal achter staan! “We all need people who will give us feedback. That’s how we improve.” – Bill Gates

 

We plannen regelmatig conceptsessies, brainstorms en feedbackmomenten om te zorgen dat we allemaal op één lijn zitten en tegelijkertijd efficiënt omgaan met iedereen zijn tijd. Vaak is er geen gebrek aan creatieve ideeën, maar is het de uitdaging om snel en doelgericht samen de juiste keuzes te maken.

 

Heb je nog vragen?

Verander internet in een gesprek.

Maak gerust een afspraak om bij ons langs te komen, of een online meeting te houden 🙂